Generhvervelse af kørekort

Har du fået frakendt kørekortet betinget (dvs. at du stadig har et kørekort i hånden), skal du op til en kontrollerende køreprøve og bestå en teori- og praktisk prøve indenfor 6 måneder, såfremt du ønsker at beholde dit kørekort.

Dumper du f.eks i teoriprøven inddrages kørekortet med øjeblikkelig virkning. Du får først kørekortet igen, når du har bestået den praktiske prøve.

Er du dømt for promille/spiritus- kørsel skal du deltage i et Alkohol-Trafik kursus. Det finder du under region Syddanmark på google.

Har du haft kørekort under 3 år, så får du også et kørselsforbud. Dvs at du skal aflevere kørekortet her og nu. Du får først kørekortet igen, når du har bestået den praktiske prøve.

Du kan desuden blive dømt til særlig køreundervisning, såfremt du har været involveret i et uheld, som giver en betinget frakendelse af kørekortet, f.eks en vigepligtsforseelse. Eller du får klip nr 2 i kørekortet indenfor de første 3 år, du har kørekort.

Har du fået en ubetinget frakendelse af kørekortet, skal du op til en ny teoriprøve og praktisk prøve for at få dit kørekort igen. Du nå aflægge din praktiske prøve 1 mdr før udløb af din frakendelsetid.

Du er velkommen til at kontakte køreskolen angående din situation, du må befinde dig i  – omkring en kontrollerende køreprøve.

Skal du have kørekort?

Ring på tlf. 20 45 09 90 eller send en mail til hej@brianholm.dk.
Så får du et godt tilbud baseret på dine behov.